Un nou șef la ANSVSA

0
- Reclamă -

Noul preşedinte al ANSVSA (Autoritatea Naţională Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor), numit prin decizie a primului – ministru Dacian Cioloș, este  Andrei Butaru. Acesta şi-a început activitatea la Staţiunea de Cercetare de la Dăbuleni, judeţul Dolj, iar din anul 1990 îşi desfăşoară activitatea în cadrul Direcţiei Sanitare Veternare şi pentru Siguranţa Alimentelor Dolj.

Medic de circumscripţie sanitară veterinară, cadru universitar, cu o experienţă de peste 30 de ani în profesia de medic veterinar, Andrei Butar a ocupat funcţia de director executiv al Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Dolj, din anul 2005 până în prezent.

Butaru îl înlocuiește pe Csutak Nagy Laszlo, care asigura interimatul la conducerea instituției din decembrie 2015. În ultima perioadă, la conducerea ANSVSA  s-au perindat mai multe persoane. Așa de exemplu, premierul Dacian Cioloș l-a eliberat, in data de 22 decemnrie, din funcția de președinte al ANSVSA pe Dorin Enache Valter, după ce cu o zi înainte îl numise în funcție, decizia fiind publicată în Monitorul Oficial. Cioloș a decis atunci delegarea atribuțiilor de președinte al ANSVSA vicepreședintelui instituției, Csutak Nagy Laszlo. pana la numirea unui nou conducator al institutiei, după cum se arăta intr-un comunicat al ANSVSA din decembrie 2015. Anterior, președintele ANSVSA a fost Dumitru Băiculescu, care a fost numit pe această funcție în martie 2015.

- Reclamă -

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.