Zarea construiește o fabrică la Mizil, Prahova

3
Zarea
- Reclamă -

Zarea, producătorul de băuturi alcoolice, va investi 20 milioane euro pentru construcția unei fabrici, în Mizil, Prahova. Investiția a fost semnată pentru Parcul Industrial Ploiești (PIP), spune Profit.ro.

 

Zarea, parte a grupului german Schloss Wachenheim, vinde în băuturi alcoolice în România și sub mărcile Dorato și Amarol.

Vezi și Lanțul Lidl amendat de ANPC cu 3,5 milioane de lei / 24 magazine închis

Zarea, pe piața locală din 1912, este parte, din 2004, a grupului german Schloss Wachenheim, unul dintre cei mai mari producători de vinuri spumante.

În portofoliul companiei se regăsesc 14 branduri locale care acoperă segmentele de vin spumant, cidru, vermut, bitter, brandy și băuturi spirtoase, printre care Zarea, Amarol, Dacic Ciders, Corrido, Athenee Palace, Stalingrad și Polskaya.

- Reclamă -
- Reclamă -

3 comentarii

  1. […] Zarea, producătorul de băuturi alcoolice, va investi 20 milioane euro pentru construcția unei fabrici, în Mizil, Prahova. Investiția a fost semnată pentru Parcul Industrial Ploiești (PIP), spune Profit.ro.   Zarea, parte a grupului german Schloss Wachenheim, vinde în băuturi alcoolice în România și sub mărcile… Cititi mai multe aici: Zarea construiește o fabrică la Mizil, Prahova […]

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.