Zilele Horticulturii, sărbătorite la București

1
- Reclamă -

Facultatea de Horticultură a Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti organizează, în campusul Agronomie-Herăstrău, în perioada 5 – 8 mai, cea de a XIX-a ediţie a Zilelor Horticulturii Bucureştene, în cadrul căreia vor avea loc conferinţe, ateliere, expoziţii şi demonstraţii în aer liber.

 

Vizitatorii vor avea ocazia să participe şi la prezentările hibrid organizate pe cele mai actuale teme din horticultură.

„Împreună cu partenerii noştri ne propunem să inspirăm vizitatorii să trăiască o viaţă mai prietenoasă cu mediul înconjurător, ecologică şi sănătoasă, prin soluţiile de reciclare şi de compostare a deşeurilor alimentare şi vegetale şi prin prezentarea celor mai bune soluţii şi produse horticole pentru casă şi grădină”, se arată într-un comunicat de presă al USAMV .

Cei interesaţi vor putea achiziţiona direct de la producători pomi şi arbuşti fructiferi, flori, plante ornamentale, seminţe, răsaduri de legume şi flori, unelte, utilaje, accesorii pentru horticultură şi produse agricole tradiţionale.

Peste 150 de soiuri şi hibrizi de fructe, struguri şi legume obţinute în România prezente la Toamna Horticolă Bucureşteană

- Reclamă -
- Reclamă -

un comentariu

  1. […] Facultatea de Horticultură a Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti organizează, în campusul Agronomie-Herăstrău, în perioada 5 – 8 mai, cea de a XIX-a ediţie a Zilelor Horticulturii Bucureştene, în cadrul căreia vor avea loc conferinţe, ateliere, expoziţii şi demonstraţii în aer… Cititi mai multe aici: Zilele Horticulturii, sărbătorite la București […]

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.