Reduceri fără număr de Black Friday

0
- Reclamă -

18 noiembrie este ziua cu cele mai multe reduceri din acest an, sună o reclamă de la eMAG. Poate de aceea și foarte mulți români așteaptă cu nerăbdare această zi pentru a-și cumpăra produsele dorite la prețuri mai mici decât într-o zi normală. Au și de unde alege numai dacă ne gândim că magazinul online are pregătită o ofertă foarte largă, care include circa un milion de produse, de la televizoare, telefoane, aparate de gătit, până la căști, ceasuri, unelte de grădinărit sau canapele.

ceas-fossil-barbati

Unul dintre produsele cele mai solicitate de black friday sunt ceasurile, fie că sunt de damă, bărbătești, sportive sau decorative, ele pot fi oricând alegerea perfectă pentru propria persoană sau pentru a fi dăruite ființelor dragi, mai ales că și prețurile sunt mai mici cu până la 38%, până la valori de sub 100 de lei.  Un ceas pentru bărbați Fossil Dean FS4721 are acum un preț de vânzare de 572 de lei, mai mic cu 17%, iar la un ceas de damă Fossil Boyfriend ES3750 reducerea este de 38% până la 350 de lei. Și sunt doar câteva exemple.

pulverizator-kracher

Și pentru cei pasionați de grădinărit oferta este atrăgătoare, de la aparate de stropit, topoare, pulverizatoare cu pompa până la mănusi. Un pulverizator cu pompă Karcher, de exemplu, costă 70 de lei, cu 31% mai puțin decât anterior, iar o pereche de mănuși Gardena – 62 de lei, adică mai puțin cu 17%.

foarfeca-gradina-gardena

- Reclamă -

O foarfecă pentru grădină poate fi cumpărată cu 73 de lei, peț mai mic cu 15%, iar un briceag de altoit universal cu 50 de lei, mai puțin cu 16%.

Iar după o zi plină de cumpărături neapărat merge și o ciocolată sau de ce nu un vin bun de vinotecă.

Spor la cumpărături!

- Reclamă -

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.