În 2017 STIHL lansează 70 de produse noi în România

0
- Reclamă -

Odată cu venirea noului an, productăroul de motoutilaje german, STIHL, anunță că în 2017 va veni cu o serie de noutăți în plan tehnic, lansând piața din România peste 70 de produse noi. Și la capitolul siguranță nemții anunță că vor aduce echipamente noi, cu jachete, pantaloni și mănuși de protecție.

Categoria de motocoase va primi cele mai multe produse noi, fie că vorbim despre utilaje destinate zonei hobby sau celei profesionale pentru întreținerea suprafețelor mari și peisagistică. Producătorul german va pune pe piață 6 modele noi de motocoase destinate tuturor tipurilor de activități de întreținere a spațiilor verzi. De asemenea, update-uri importante vor fi aduse și la gamele de utilaje cu acumulator, care cuprind motoferăstraie, foarfeci de grădină, motocoase și suflantele. Categoria motoferăstraielor STIHL va primi 4 produse noi, constând într-un utilaj cu benzină, unul electric și 2 emondoare de înălțime.

Citește și: Francezii domină piața lactatelor. Niciun producător român în top 5 jucători

Și pentru că siguranța la utilizarea a produselor este pe primul plan, în 2017 STIHL vine și cu propuneri noi privind echipamentele de protecție, cu jachete, pantaloni și mănuși cu protecție la tăiere.

În fiecare an compania germană aduce modificări la toate gamele de produse, fie ca sunt implementate inovații tehnice de ultimă generație sau utilaje noi, iar 2017 va fi unul dintre anii în care compania germană anunță unele dintre cele mai consistente astfel de noutăți.

După ce anul acesta au fost anunțate noua linie de îmbrăcăminte din seria Urban Lumberjack, STIHL pregătește colecția pe 2017, care va cuprinde câteva zeci de repere noi.

- Reclamă -

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.