Activitatea APIA, perturbată de o pană de curent

0
APIA cererile
- Reclamă -

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează că urmare a penei de curent care a avut loc în București, în intervalul 01:00 – 04:00 a.m., serverele instituției au fost afectate și procesul de primire a cererilor unice de plată a fost perturbat în această dimineață.

Având în vedere articolele apărute pe acest subiect în mass-media vă aducem la cunoștiință că începând cu ora 12:30 sistemul informatic APIA este funcțional și cererile unice de plată 2016 se pot prelua fără probleme, se arată într-un comunicat al agenției.

Menţionăm că, până la acest moment au fost depuse, în cadrul Campaniei de primire a cererilor unice de plată 2016, un număr de 239.281 cereri, pentru o suprafaţă de 756.152 hectare.

Reamintim că cererile unice de plată se depun fără penalizări până la data de 16 mai. După această dată se aplică o reducere de 1% pentru fiecare zi lucrătoare, iar după data de 10 iunie cererile unice de plată nu mai sunt admise la calcul.

Sprijinul financiar este finanţat din Fondul European de Garantare Agricolă (FEGA), din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală (FEADR) şi de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR).

 

- Reclamă -
- Reclamă -

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.