Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării anunţă reluarea pescuitului cu setcile

1
- Reclamă -

Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD) a anunţat luni, că poate fi reluat pescuitul cu setcile în Delta Dunării după ce nivelul Dunării a crescut peste 50 de centimetri, la Tulcea, iar tendinţa este în creştere.

 

“În atenţia pescarilor din Rezervaţia Biosferei Delta Dunării Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD) informează că având în vedere datele din Buletinul hidrometeorologic al Judeţului Tulcea transmis de către SGA Tulcea, cotele Dunării la Tulcea au crescut peste nivelul de 50 cm şi tendinţa este în creştere, se reia pescuitul cu setcile pe teritoriul Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, complexul Razim-Sinoie şi în celelalte lacuri litorale”, au transmis reprezentanţii ARBDD.

Cantitatea de lapte de vacă colectate, mai mari cu 11,4% în 2023

Măsura interzicerii pescuitului la setcă a fost luată în urmă cu trei săptămâni deoarece cotele Dunării la Tulcea au coborât sub 50 de centimetri.

- Reclamă -

un comentariu

  1. […] Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD) a anunţat luni, că poate fi reluat pescuitul cu setcile în Delta Dunării după ce nivelul Dunării a crescut peste 50 de centimetri, la Tulcea, iar tendinţa este în creştere.   “În atenţia pescarilor din Rezervaţia Biosferei Delta Dunării… Cititi mai multe aici: Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării anunţă reluarea pescuitului cu setcile […]

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.