ANSVSA are o nouă conducere

1
medici veterinari ANSVSA

ANSVSA anunţă numirea în funcţia de preşedinte al instituţiei, cu rang de secretar de stat, a lui Alexandru Nicolae Bociu.

 

”În data de 09.02.2022, s-a publicat în Monitorul Oficial decizia privind numirea în funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, cu rang de secretar de stat, a domnului Alexandru Nicolae Bociu, pentru o perioadă de 5 ani”, a transmis, joi, ANSVSA.

Sursa citată a precizat că noul oficial a ocupat funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor.

Totodată, prin decizia prim-ministrului, a fost numit în funcţia de vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, cu rang de subsecretar de stat, Dănuţ Păle.

Studiu: Cât de important este să ştim ce conţine apa din puţ

un comentariu

  1. […] ANSVSA anunţă numirea în funcţia de preşedinte al instituţiei, cu rang de secretar de stat, a lui Alexandru Nicolae Bociu.   ”În data de 09.02.2022, s-a publicat în Monitorul Oficial decizia privind numirea în funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa… Cititi mai multe aici: ANSVSA are o nouă conducere […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here