APIA a primit certificatul pentru standardul internaţional ISO

2
apia

Directorul General al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, Adrian PINTEA, a primit astăzi, 15 martie 2021, la sediul APIA, certificatul de conformitate a sistemului de management anti-mită cu standardul internaţional ISO 37001:2016 din partea domnului Alessandro ROMEI, EMEA Senior Director la RINA SIMTEX – organismul de certificare pentru acest standard de calitate.

 

„Obţinerea acestei certificări de către APIA confirmă faptul că la nivelul instituţiei noastre a fost implementat un set de reguli şi măsuri de control anti-mită, cu scopul de a descuraja orice posibile fapte de mituire, dar şi în vederea prevenirii, detectării şi tratării riscurilor de mituire, atât în interiorul Agenţiei, cât şi în relaţia cu fermierii şi cu colaboratorii instituţiei. Implementarea standardului internaţional ISO 37001:2016 ne permite să ne consolidăm structura organizaţională, care se bazează pe etică, transparentă, profesionalism şi încredere în relaţia cu fermierii, beneficiarii fondurilor europene şi naţionale implementate de APIA, dar şi cu instituţiile interne şi externe cu care APIA colaborează. Totodată, mulţumim pe această cale şi consultantului, SC ABT Consultanţă în Management SRL, pentru profesionalismul şi sprijinul acordat în realizarea acestui obiectiv”, a declarat Adrian PINTEA.

„Vă felicit pentru implicarea dumneavoastră în procesul de certificare, aveţi o echipă foarte bine pregătită cu care am lucrat eficient. Pentru RINA a fost o plăcere colaborăm şi este o onoare să vă avem în portofoliul nostru de clienţi”, a declarat Alessandro Romei în cadrul întâlnirii.

Utilajele cu acumulatori tot mai folosite în grădină

2 comentarii

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here