APIA: Atenţie crescători de animale

1

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează că luni, 3 septembrie 2018, este ultima zi de depunere a documentelor specifice prevăzute de articolul 78 alin. (3) literele a) si b) din Ordinul MADR nr.619/2015 cu modificările şi completările ulterioare, pentru fermierii care au  depus cerere unică prin care au solicitat în Campania 2018 sprijin cuplat în sectorul zootehnic – speciile ovine si caprine.

Documentele specifice, respectiv adeverinţa eliberată de asociaţia/agenţia acreditată pentru înfiinţarea şi menţinerea registrului genealogic al rasei, avizată de către ANZ prin oficiile pentru zootehnie judeţene sau adeverinţa eliberată de oficiul pentru zootehnie judeţean, se depun la Centrele Judeţeane/Locale ale Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, respectiv la Centrul Municipiului Bucureşti, unde a fost depusă cererea de plată, până la data de 1 septembrie a anului de cerere 2018.

Citeşte şi 100.000 euro pe an pentru fermierii care se asociază în grupuri de producători

Având în vedere faptul că 1 septembrie 2018 este zi nelucratoare, termenul de depunere se prelungeşte până la data de 3 septembrie 2018, inclusiv.

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here