APIA primeşte cereri de plată pentru rambursarea ajutorului de stat

3
apia-bani-motorina-www.dekennisvannu.nl

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) anunţă că se depun cererile de plată care vizează rambursarea ajutorului de stat pentru cantităţile de motorină achiziţionate şi utilizate în agricultură, aferente perioadei 1 aprilie – 30 iunie 2023, până la data de 31 iulie 2023 inclusiv.

 

”Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează potenţialii beneficiari că până la data de 31 iulie 2023 inclusiv, se depun Cererile de plată care vizează rambursarea ajutorului de stat pentru cantităţile de motorină achiziţionate şi utilizate în agricultură, aferente perioadei 1 aprilie – 30 iunie 2023 (trimestrul II al anului 2023)”, anunţă APIA.

Cererile se depun sau pot fi transmise prin mijloace electronice la Centrele APIA, de către administratorul/reprezentantul legal sau împuternicitul acestuia.

Consiliul Concurenţei: preţul laptelui înregistrează reduceri de 20%

Toate documentele depuse în copie vor fi certificate pentru conformitate cu originalul de către solicitantul sprijinului, însuşite prin semnătura şi vor purta sintagma “conform cu originalul”.

3 comentarii

  1. […] Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) anunţă că se depun cererile de plată care vizează rambursarea ajutorului de stat pentru cantităţile de motorină achiziţionate şi utilizate în agricultură, aferente perioadei 1 aprilie – 30 iunie 2023, până la data de 31 iulie 2023… Cititi mai multe aici: APIA primeşte cereri de plată pentru rambursarea ajutorului de stat […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here