Atenție FERMIERI: eMAG are reduceri pentru voi

1

Cumpărăturile online devin din ce în ce mai populare în rândul românilor, în special printre fermierii moderni. Pelerina de ploaie, salopeta, cizmele sau telefonul de serviciu sunt doar câteva elemente care definesc „stilul” unui fermierDotat cu un echipament complet, îngrijitorul de animale, fermierul sau agricultorul este gata să funcționeze la capacitate maximă.

Chiar dacă prognoza meteo nu favorizează întru totul activitățile agricole, eMAG vine să însenineze vara cu reduceri substanțiale la toate produsele necesare.

Salopeta și cizmele de cauciuc sunt piesele esențiale ale unui echipament. Pe lângă protecție împotriva unor pericole exterioare, acestea protejează și hainele. Poți să iți comanzi salopeta la cel mai bun preț de aici.

Cizmele de protecție simple sunt echipamentele potrivite spre a fi folosite în condiții de lucru care nu permit folosirea altor tipuri de încălțăminte (lucru în apă, noroi, grăsimi, uleiuri). Cu bombeu și lamela metalică  sau îmblănite pentru sezonul rece pot fi luate de aici.

Muncitorul este supus la nenumărare pericole, iar echipamentele de autoapărare sau de descurajare sunt esențiale. Bastonul electric pentru animale are o partea electrică izolată împotriva prafului sau noroiului. Poate fi spălat sub jet de apă, iar la apăsare se aude și un sunet care are efect psihologic pentru animal.

Gardul electric va fi întotdeauna mai rapid și mai ușor de instalat comparativ cu gardul clasic. Costurile sunt mult mai reduse comparativ cu un gard de sârmă, iar gardurile existente deja pot fi completate cu sisteme electrice. Vezi aici.

Un alt accesoriu pentru fermieri este aparatul de muls, care merge perfect cu  bidoanele din inox sau aluminiu pentru colectat și transportat lapte. Aparatele de muls sunt special concepute pentru a se măsura cantitatea de lapte dată de fiecare animal la un muls, astfel utilizatorul are  posibilitatea de a afla producția de lapte a fiecărei vaci.

eMAG are pregătite numeroase reduceri pentru produsele necesare tuturor fermierilor. Pentru că tu ai aflat de reduceri, acum poți să-ți anunți rudele și prietenii. Ce spui dacă le-ai da un telefon? Sunt și ele la reducere.

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here