Bani europeni pentru studenţii din Galaţi

0
- Reclamă -

Asociaţia Română a Cărnii (ARC) a anunțat finalizarea proiectului “Pregătește-te pentru viitor! – stagii de practică pentru studenți în domeniul agroalimentar”, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 în cadrul Axei Prioritare 2 “Corelarea învățării pe tot parcursul vieții cu piața muncii“, Domeniul Major de Intervenție 2.1. “Tranziția de la școală la viața activă“.

Proiectul a fost derulat de către Asociația Româna a Cărnii, în parteneriat cu Universitatea “Dunărea de Jos” din Galați și partenerul transnațional din Spania Instituto de Formación Integral – IFI, fiind implementat în perioada aprilie 2014 – octombrie 2015. Obiectivul general a vizat îmbunătățirea competentelor profesionale în rândul viitorilor absolvenți de studii superioare și asigurarea tranziției de la scoală la viața activa în vederea creșterii gradului de ocupare pentru absolvenții din învățământul superior.

Grupul țintă al proiectului a fost reprezentat de 375 de studenți înmatriculați în sistemul național de învățământ care au beneficiat de consiliere și orientare profesională, iar 200 dintre aceștia au participat la stagii de practica. 151 de studenți au susținut concursul pentru demonstrarea abilitaților dobândite in cadrul proiectului, 100 dintre ei câștigând câte un premiu în valoare de 1100 lei. 15 studenți au participat timp de 6 zile la o vizita de studiu in Spania, Madrid unde au vizitat unități din domeniul agroalimentar.

Mai multe informaţii pot fi găsite pe www.agropractic.ro

Sursa foto: www.cugetliber.ro

- Reclamă -

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.