Bazinul legumicol Matca: 34 de milioane de euro investiție

3
roșii-colibași-preț
- Reclamă -

Bazinul legumicol Matca din judeţul Galaţi, unul dintre cele mai mari din ţară, va avea sistem de apă şi canalizare printr-o investiţie cu fonduri europene de aproximativ 34 de milioane de euro, a anunţat preşedintele Consiliului Judeţean, Costel Fotea.

 

Potrivit acestuia, investiţia va cuprinde peste 200 de kilometri de reţea de apă şi canalizare, 22 de staţii de pompare apă potabilă şi ape uzate, rezervoare de înmagazinare a apei şi staţii de clorinare.

„A fost finalizată partea de proiectare tehnică, astfel că în cel mai scurt timp vor demara toate procedurile pentru desemnarea unui constructor”, a declarat Costel Fotea.

Bazinul legumicol Matca are peste 1.000 de hectare de solarii şi 2.000 de hectare de culturi în câmp.

Verde Food – impact considerabil pe piața locală de legume și fructe, în 2021

- Reclamă -
- Reclamă -

3 comentarii

  1. […] Bazinul legumicol Matca din judeţul Galaţi, unul dintre cele mai mari din ţară, va avea sistem de apă şi canalizare printr-o investiţie cu fonduri europene de aproximativ 34 de milioane de euro, a anunţat preşedintele Consiliului Judeţean, Costel Fotea.   Potrivit acestuia, investiţia va cuprinde… Cititi mai multe aici: Bazinul legumicol Matca: 34 de milioane de euro investiție […]

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.