Zeci de cai ținuți legați în frig și fără hrană în zona Techirghiol

1
- Reclamă -

Zeci de cai ținuți în frig și fără hrană au fost găsiți legați pe malul lacului Zarguzon, din localitatea Techirghiol. Animalele sunt slăbite și caută mâncare, iar unul a murit de frig zilele trecute. Polițiștii s-au sesizat și, împreună cu reprezentanții de la Direcția Sanitar Veterinară, fac anchetă la fața locului. 

În aceste imagini apărute în spațiul public se vede cum unul dintre caii găsiți pe malul lacului Zarguzon, din Techirghiol a fost răpus de ger și foame.

Vezi și Nepăsare criminală pe lacul secat Iezer din Călărași

Filmarea a stârnit revoltă și milă, iar autoritățile s-au autosesizat. Polițiștii și reprezențanții Direcției Sanitar Veterinare fac verificări.

Caii sunt ținuți la o distanță mai mare de cinci kilometri față de de zona locuită din Techirghiol, iar drumul până acolo este greu accesibil. Așa se face că, până acum, nu s-a știut de condițiile în care trăiau animalele pe malul lacului.

Toți caii sunt legați cu câte o funie. Sunt uzi din cauza ploii. Mulți sunt slabi și caută cu disperare hrană printre pietre și resturile vegetale. Din cauza acestor condiții, riscă să se îmbolnăvească.

- Reclamă -

Și reprezentanții unor asociații pentru protecția animalelor s-au deplasat în zona în care se află caii.

Polițiștii au deschis o anchetă și urmează să îl identifice pe proprietarul cabalinelor.

Citește despre cel mai bun purificator de aer anti coronavirus

Autoritățile caută soluții să ducă la un adapost toți caii găsiți pe malul lacului din Techirghiol.

Sursa: TVR

- Reclamă -

un comentariu

  1. […] Zeci de cai ținuți în frig și fără hrană au fost găsiți legați pe malul lacului Zarguzon, din localitatea Techirghiol. Animalele sunt slăbite și caută mâncare, iar unul a murit de frig zilele trecute. Polițiștii s-au sesizat și, împreună cu reprezentanții de la Direcția Sanitar… Cititi mai multe aici: Zeci de cai ținuți legați în frig și fără hrană în zona Techirghiol […]

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.