Cea mai silențioasă suflantă de aer, pentru frunzele care vă fac probleme

1
- Reclamă -

Acum spațiile verzi din subordinea primăriei vor putea arăta impecabil cu ajutorul noului utilaj STIHL: cea mai silențioasă suflantă de aer- BGA100. Utilajul are o capacitate de lucru extrem de mare, BGA 100 se cuplează prin cablu la un acumulator pe care utilizatorul îl poartă în spate, asigurându-i o autonomie de lucru de 6,5 ore. Lucrul cu un BGA 100 va fi ușor pe parcursul întregii zile, având în vedere că utilajul cântărește doar 2,5 kg. Cu un nivel al zgomotului de 90 dB(A), BG 100 livrează nu mai puțin de 840 m³/h, adică aproape la fel de mult ca cea mai puternică suflantă pe benzină de la STIHL, care produce 900 m³/h.

BGA 100 tocmai a fost anunțat la nivel internațional, urmând a fi adus și pe piața din România, în funcție de cererea care va exista aici. Pe piața locală, STIHL operează o gamă de opt suflante din care cinci pe benzină, două electrice și una cu acumulator. Motoarele pe benzină cu care sunt dotate suflantele sunt de generație nouă, de tip 2 –MIX.

Alt utilaj dedicat curățeniei de toamnă 

Un alt utilaj special dedicat curățeniei de toamnă este aspiratorul cu tocător SH 56, destinat atât utilizatorilor privați, cât și profesioniștilor. SH 56 este unealta perfectă pentru îndepărtarea și tocarea frunzelor și a resturilor de tăiere. Motorul funcționează pe benzină, iar SH 56 se poate transforma și în suflantă. Aspiratorul cu tocător de la STIHL este dotat cu motor pe benzină  2-MIX.

În ultimii ani compania STIHL  dezvoltat o întreagă gamă dedicată curățenei care cuprinde peste 25 de utilaje: aspiratoare, suflante, utilaje de curăţat cu înaltă presiune și mături mecanice. Pe lângă tehnologia și inovațiile implementate pe  fiecare model, STIHL investește sume uriașe în testarea produselor.  Înainte de fi lansate pe piață utilajele sunt testate în laboratoarele STIHL sute de ore de funcționare. Pe lângă aceasta, toate modelele sunt supuse și testelor de sonometrie în camere speciale de măsurare a zgomotului, astfel încât impactul fonic asupra utilizatorilor și mediului să fie unul minim.

Suflanta STIHL_BGA100_1

- Reclamă -
- Reclamă -

un comentariu

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.