Charles Michel, președintele Consiliului European este de acord cu mărirea sprijinului pentru fermieri

1
ant madr finantare absorbtia

Charles Michel, președintele Consiliului European, a declarat luni într-o conferință de presă comună cu președintele Klaus Iohannis că susține cererea României de mărire a sprijinului propus de Comisia Europeană pentru fermierii români care susțin că sunt afectați de importurile de cereale ieftine din Ucraina.

”România a jucat un rol-cheie în stabilirea culoarelor de stabilitate pentru Ucraina. Sunt total de acord cu cererea de mărire a sprijinului pentru fermierii români”, a spus Charles Michel.

Vezi și Petre Daea la Indagra anunță bani pentru fermieri și investiții în irigații

Comisia Europeană a propus săptămâna trecută ca fermierii români să primească 10 milioane de euro despăgubiri, în timp ce asociațiile de fermieri ceruseră 200 de milioane de euro.

un comentariu

  1. […] Charles Michel, președintele Consiliului European, a declarat luni într-o conferință de presă comună cu președintele Klaus Iohannis că susține cererea României de mărire a sprijinului propus de Comisia Europeană pentru fermierii români care susțin că sunt afectați de importurile de cereale ieftine din Ucraina. ”România… Cititi mai multe aici: Charles Michel, președintele Consiliului European este de acord cu mărirea sprijinului pentru ferm… […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here