100 de oi au murit intr-un incendiu la stână din Tulcea

1
oi atacate de șacali
oi atacate de șacali
- Reclamă -

Aproximativ 100 de oi au murit, marţi dimineaţa, într-un incendiu izbucnit la o stână din apropierea oraşului tulcean Măcin, cauzat cel mai probabil de o scânteie provenită de la o ţigară aprinsă, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta.

Pentru stingerea incendiului au intervenit iniţial două echipaje de pompieri cu două autospeciale, însă a fost solicitat şi un al treilea echipaj cu o autospecială, în condiţiile în care incendiul se manifesta generalizat.

„În urma incendiului, grajdul a ars în totalitate, pe o suprafaţă de 160 de metri pătraţi. Din păcate, aproximativ 100 de oi au fost surprinse de flăcări”, au precizat reprezentanţii ISU Delta.

Vezi și Oierii români vor să-și mute turmele în Ungaria

Potrivit sursei, cauza probabilă a incendiului a fost o scânteie provenită de la o ţigară aprinsă.

- Reclamă -

un comentariu

  1. […] Aproximativ 100 de oi au murit, marţi dimineaţa, într-un incendiu izbucnit la o stână din apropierea oraşului tulcean Măcin, cauzat cel mai probabil de o scânteie provenită de la o ţigară aprinsă, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta. Pentru stingerea incendiului au… Cititi mai multe aici: 100 de oi au murit intr-un incendiu la stână din Tulcea […]

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.