Crama 1000 de Chipuri te face viticultor de Dealul Mare

1

Crama 1000 de Chipuri te face viticultor de Dealul Mare. Crama 1000 de Chipuri din Prahova, anunță că ”poți să ai via ta și vinul din strugurii tăi, în sticle personalizate cu numele tău, degustari cu prietenii”. 1000 de Chipuri de pe Dealu Mare este o cramă înființată în 2007, în Dealu Mare și deține 64 de hectare, din care 48 de hectare cu struguri roșii și 16 hectare cu struguri albi.

Producătorul de vinuri vine astfel cu un concept nou pentru iubitorii de vin, prin care le propune o experiență completă a înțelegerii creșterii viei, producerii și savurării vinului.

Consumatorii pot să-și achiziționeze astfel butași de viță de vie, din podgoria 1000 de Chipuri din Dealu Mare, Prahova, din care să crească și să bea propriul vin.

Abia intrată în vigoare, legea privind vânzarea terenurilor agricole, trebuie schimbată

Cum faci să ai propria vie

”Crama îți pune la dispoziție soiurile de vin, butașii de viță de vie, din care poți să alegi unul sau mai mulți, fie să-ți faci vinul tău, fie să-l faci cadou cuiva drag. Butașii tăi în via 1000 de Chipuri îți vor purta numele pentru un an sau pe cel indicat de tine, de exemplu: Ion Popescu, Familia Stan, Cuvee Adrian, Compania XYZ, Echipa anului 2020, etc.. Vei primi poze cu butașii personalizați și vei putea să-i îngrijești și să-i culegi împreună cu echipa cramei. E ca și cum ai avea via ta personală, dar administrată la standardul de calitate 1000 de Chipuri.

Soiurile din care pot fi aleși butașii sunt: Feteasca Albă, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Tămâioasă Românească, Riesling Italian, Pinot Noir, Fetească Neagră, Merlot, Shiraz, Cabernet Sauvignon” spun reprezentanții cramei prahovene.

Cu ce mai vine crama 1000 de Chipuri

Pentru fiecare butaș de viță de vie achiziționat,crama oferă 6 sticle de vin din soiul ales. Mai mult, ”pentru fiecare butaș primești și o degustare gratis pentru tine și încă două persoane la crama din Urlați” spune reprezentanții companiei.

Prețul achiziționării unui simplu butaș este de 240 de lei.

”Călătoria se adreseaza atât  iubitorilor de vin din România, cât și celor care sunt departe de casă, dar care s-ar bucura să aibă aici, un petic de vie, un vin al lor”, declară Ștefan Ionescu, Owner 1000 de Chipuri.

Toate vinurile sunt produse în ediții scurte, între 500 de sticle și maximum 10.000 pentru o etichetă și pot fi cumparate doar din magazinele specializate de vin și din restaurante. 1000 de chipuri este producătorul unora dintre cele mai scumpe vinuri românesti: Sforile/Fințești.

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here