Cum schimbi 4 litri de ulei pentru lanț pe un Volkswagen Polo?

0
- Reclamă -

În plină sezon de toamnă, munca din curte cu motoferăstrăul se intensifică. Așa se face că în această perioadă cresc și cheltuielile de funcționare ale acestei unelte. Pe lângă calitatea utilajului, toți știm că uleiul de lanț este cheia funcționării optime a unui motoferăstrău. De aceea, uleiul folosit trebuie să fie neapărat unul de calitate.

Și pentru că e toamnă și există aceste cheltuieli, cu ocazia aniversării sale de 90 de ani, producătorul german STIHL oferă un Volkswagen POLO la schimb cu 4 litri de ulei de lanț Forest Plus cumpărați, prin intermediul unei tombole.

Ulei STIHL Forest Plus in promotie, pentru lant de motoferastrau
Ulei STIHL Forest Plus in promotie, pentru lant de motoferastrau


Mai multe detalii despre tombolă găsiți pe site-ul STIHL, dând click pe acest link.

Premiul Volkswagen Polo, în curtea STIHL
Premiul Volkswagen Polo se afla in  curtea STIHL din Otopeni

20161031_151932

Până pe 30 noiembrie, în magazinele STIHL din toată țara se derulează promoția cu tombolă pentru uleiul de lanț Forest Plus.

Practic, oricine cumpără cel puțin 4 l de ulei în cutii de 1 sau 3 litri și completează cartonașul de participare, intră în extragerea de la finalul campaniei.

- Reclamă -

Și dacă până la finele campaniei vreți să vă mai faceți niște rezerve de ulei, cu noul bon, mai completați un talon de participare pentru tombolă și sporiți șansele de câștig.

În afară de marele premiu, STIHL mai pune la bătaie alte 50 de premii, asta însemnând: 5 aspiratoare, 5 motocoase electrice, 10 toporiști, 10 termosuri și 10 lanterne STIHL.

Mai multe detalii despre promoție găsiți pe site-ul STIHL, dacă dați click pe acest link.

PUB: Vezi acum pe eMAG un super televizor  LED LG redus cu 1100 lei

- Reclamă -

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.