Daea la predarea mandatului: Te pupă tata!

2
Petre Daea
- Reclamă -

Petre Daea l-a îmbrăţişat, l-a pupat şi l-a bătut părinteşte pe un obraz pe succesorul său, Florin Barbu, la ceremonia de predare-primire a mandatului de ministru al Agriculturii şi Dezvoltării Rurale. „Te pupă tata!”, i-a spus Daea noului ministru.

 

Fostul deţinător al portofoliului a glumit, spunând că şi-a dat seama că nu mai este ministru după faptul că, deşi avea în faţa sa, pe masă, o sticlă cu apă şi un pahar gol, nu i-a fost umplut paharul.

Petre Daea l-a îmbrăţişat şi pupat pe obraz pe succesorul său, Florin Ionuţ Barbu, la evenimentul de semnare a celor trei exemplare ale protocolului de predare-primire a mandatului de ministru al Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

„Te pupă tata! Succes!”, i-a spus Petre Daea noului ministru al agriculturii. Fostul ministru i-a pus mâna pe obraz noului ministru.

Daea a glumit pe tema faptului că şi-a terminat mandatul, spunând: „mi-am dat seama că nu mai sunt ministru în momentul în care nu mi-aţi pus apă în pahar”. Replica sa a provocat hohote de râs din partea unora dintre cei prezenţi.

- Reclamă -

Cora se vinde la Carrefour dacă vrea ”concurența”

În discursul său de la final de mandat, Petre Daea a mai spus că, după ce a obişnuit să intre pe la intrarea din spate a clădirii ministerului, va ieşi pe uşa principală.

- Reclamă -

2 comentarii

  1. […] Petre Daea l-a îmbrăţişat, l-a pupat şi l-a bătut părinteşte pe un obraz pe succesorul său, Florin Barbu, la ceremonia de predare-primire a mandatului de ministru al Agriculturii şi Dezvoltării Rurale. „Te pupă tata!”, i-a spus Daea noului ministru.   Fostul deţinător al portofoliului a… Cititi mai multe aici: Daea la predarea mandatului: Te pupă tata! […]

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.