Daea vrea să redeschidă celebrele magazine de stat Unirea

3
Petre Daea
- Reclamă -

Coșmarul magazinelor de stat se întoarce grație lui Petre Daea. Ministrul agriculturii vrea să redeschidă celebrele magazine de stat Unirea, unde micii agricultori își vor putea vinde produsele. Guvernul a aprobat deja organizarea acestor centre, însă nu este clar cât va costa întregul proiect.

Câte despre eficiență și costuri, ministrul spune că „este un răspuns greu de dat, pentru că nu este vorba de un proiect care are un început și un sfârșit, ca și cum facem un cap de pod și construim acest lucru. Nu, este o societate comercială. Este greu de spus ce înseamnă valoarea pe care o va folosi o casă de comerț. Nu e vorba de a costa un asemenea proiect. Întrebarea dvs nu îmi dă posibilitatea să vă dau un răspuns care să vă satisfacă, întrucât eu nu am un răspuns la o asemenea întrebare”.

Vezi și Casa de Comerţ Unirea pe butuci, la un an după Daea

Petre Daea a menționat, referitor la faptul că precedentul său proiect în acest sens a fost desființat, că „nimănui nu îi este permis să se despartă de un proiect în condițiile în care există lege. Aplicarea legii este obligatorie indiferent cine vine la minister. Din acest punct de vedere, nu am nicio îngrijorare. Litera legii spune foarte clar că ea trebuie îndeplinită. Într-un cuvânt, nu ne putem juca cu legea”, a comentat Petre Daea.

- Reclamă -

3 comentarii

  1. […] Coșmarul magazinelor de stat se întoarce grație lui Petre Daea. Ministrul agriculturii vrea să redeschidă celebrele magazine de stat Unirea, unde micii agricultori își vor putea vinde produsele. Guvernul a aprobat deja organizarea acestor centre, însă nu este clar cât va costa întregul proiect. Câte… Cititi mai multe aici: Daea vrea să redeschidă celebrele magazine de stat Unirea […]

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.