Dellos cu Aloe Vera, băuturile răcoritoare fără conservanți

1

Sucurile Dellos sunt recomandate pentru consum frecvent de către persoane de toate vârstele, fiind asociate de specialiști cu băuturi ca ceaiurile sau fresh-urile. Un alt atu este faptul că nu conțin dioxid de carbon și conservanți.

De asemenea, ajută la menţinerea greutăţii corporale în limitele normale şi asigură necesarul zilnic de energie. Sucurile Dellos sunt prezente în România în recipienţi de 0.24 litri, 0.5 litri şi 1.5 litri. 

Gama de Sucuri Dellos cu Aloe Vera este diversificată, are mai multe  sortimente cum ar fi: rodie, mango, ananas, cocos, afine, litchi și Aloe Vera simplă.

Gamă variată de arome naturale în Sucurile Dellos cu Aloe Vera

Dintre acestea cea mai cunoscută este Aloe Vera, care conține 33% pulpă de plantă și apă de izvor, fără dioxid de carbon și fără conservanți. O plantă cu multiple beneficii, Aloe Vera are proprietăţi antiinflamatorii, detoxifiante şi de stimulare a colagenului.

Dacă se consumă regulat, Aloe Vera este benefică pentru tranzitul intestinal, asigurând o stare de sănătate mai bună sistemului digestiv. Este, de asemenea, o sursă bogată de calciu, sodiu, fier, potasiu, crom, magneziu, cupru și zinc, şi printre puţinele surse vegetale de vitamina B12, A, B, C, E şi acid folic.

O altă aromă a sucurilor Dellos este cea de rodie. Dellos Pomegranate Juice conține concentrat din fructul rodie și este o băutură necarbonatată.

Fabricat în Coreea de Sud, sucul are miros foarte parfumat, asemănător celui de fructe de pădure, gustul este dulce, puțin cam pregnant, însă poate fi îndoit cu apă. Fiind natural, dacă sucul a fost desigilat și nu e ținut în frigider, în două, trei zile devine vin.

Sucul cu aromă de litchi sau licii este foarte bun la gust și are o aromă dulce asemănătoare cu cea de căpşune şi trandafir. Liciile sau prunele chinezești, cum se mai numesc, sunt fructe exotice, originare din zona Chinei. Și acestea sunt bogate în vitamine, magneziu, fier, calciu, fosfor, potasiu, zinc.

Litchi este indicat pentru prevenirea bolilor infecţioase, împotriva formării cheagurilor în sânge şi a celulelor canceroase. De asemenea, întăreşte sistemul osos, dinţii și unghiile, deoarece favorizează asimilarea fierului în organism.

Sucurile Dellos cu Aloe Vera Pineapple este o băutură răcoritoare necarbonată cu  gust de ananas, fără arome artificiale și fără conservanți. Conține suc de ananas, aromă plăcută și pregnantă de ananas, culoare galben deschis.

Ananasul este bogat în vitamina A, vitamina C, vitaminele B6 și B1, mangan și cupru. Vitaminele menționate au rol de stimulare a sistemului imunitar, sunt indicate pentru întreţinerea elasticităţii pielii, buna funcţionare a sistemului muscular  și un puternic antioxidant.

Dellos de cocos este răcoritor și energizant. În România sucurile Dellos cu aromă de cocos sunt prezente în recipienţi de 0.24 litri, 0.5 litri şi 1.5 litri. Nuca de Cocos constituie un aliment de bază, din ea se consumă pulpa, apa și laptele; are un conținut ridicat de fibre, mangan, potasiu, fosfor, vitamina B, zinc și fier. Aceste vitamine hrănesc pH-ul și funcția musculară, ajută la reglarea tranzitului intestinal, are efecte antivirale și antibacteriene.

 

Sucul Dellos Aloe Vera cu mango, o băutură răcoritore necarbonatată conține apă, îndulcitori naturali, aloe vera gel, suc de mango și altele. Mango este bogat în vitamina C, potasiu, vitamina B, Zinc, vitamina A, beta-caroten, calciu, fier, magneziu și fosfor.

Fructele de mango prezintă multiple beneficii pentru sănătate, cum ar fi: reducerea colesterolului din sânge, prevenirea atacurilor de cancer de colon, leucemiei și prostatei severe, menținerea sănătății ochilor, menținerea nivelului de insulină și creșterea sistemul imunitar al organismului.

Și Dellos cu aromă de coacăze este prezent în România în recipienți de 0.24 litri, 0.5 litri și 1.5 litri. Această băutură răcoritoare energizantă cu gust de afine conține suc de afine bogat în antioxidanți precum vitamina C, vitamine din complexul B, vitamina E, vitamina A, seleniu, zinc, fier care întăresc imunitatea prin creșterea hemoglobinei și a concentrației de oxigen din sânge și stimulează sistemul imunitar,  prevenind apariția infecțiilor.

Dellos cu Aloe Vera, diplomă și certificare de băutură sănătoasă

La conferința „Gala pentru excelenţă în sănătate”, consacrată vieții sănătoase a participat și nutriționistul Dr. Oz. În cadrul acestui eveniment Sucurile cu Aloe Vera de la Dellos au primit diploma și certificarea de băutură sănătoasă, fiind nominalizate ca alimente benefice pentru sănătate.

Sucurile Dellos cu Aloe Vera sunt sănătoase datorită conținutului de nutrienți activi, dar și procesului de fabricație desfășurat într-o fabrică “state of the art” pentru tehnologiile alimentare de care dispune.

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here