Discuții despre integritatea alimentară și combaterea risipei alimentare

0
- Reclamă -

Pe 15 octombrie 2015 s-a desfășurat masa rotundă privind „Dezvoltarea capacității administrative a administrației publice centrale de a elabora analize de impact”, ocazionată de finalizarea proiectului Regulatory Impact Assessement Reform (R.I.A), confrom unui comunicat al Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurarale (MADR). Evenimentul s-a desfășurat sub patronajul Cancelariei Primului Ministru al României, cu participarea experților Băncii Mondiale și reprezentanților ministerelor implicate în proiect (MADR, MDRAP și Ministerul Muncii).

Proiectul urmărește dezvoltarea capacității autorităților publice centrale de a elabora analize tehnico-economice anterior emiterii de acte normative, în sprijinul procesului de formulare a politicilor publice.

Întâlnirea a fost coordonată de dl. Secretar de Stat Radu Puchiu – Cancelaria Primului Ministru, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale fiind reprezentat de  Viorel Morărescu, director general al Direcției Generale de Industrie Alimentară care a prezentat problema integrității alimentelor din România, cât și chestiuni legate de preocuparea MADR în combaterea risipei alimentare și interesul pentru promovarea internă și externă a produselor alimentare de calitate.

 

Sursă foto: www.madr.ro

- Reclamă -

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.