Dulceața de la Poiana Fermecată ajunge până în Germania

0
- Reclamă -

Dulceața, șerbetul și zacusca produse de cele trei femei inimoase de la Poiana Fermecată se bucură de succes nu doar pe piața internă, cât și la extern. În urmă cu aproape trei luni, produsele lor și-a făcut debutul pe piața din Germania, unde acum pot fi găsite pe rafturile unui magazin care se cheamă ‘’Casa noastră Românească’’.

‘’Primele livrări le-am făcut de Paște, vindem de toate, de la zacuscă, dulceață, până la șerbet. Nu sunt cantități foarte mari, în general livrăm câte 15-20 de bucăți din fiecare’’, povestește Ramona Pîrvu, cea care se ocupă de administrarea afacerii.

Produsele de la Poiana Fermecată pot fi găsite și în București în doar două magazine ‘’Casa Tradițiiei’’de la Obor și ‘’Să ai poftă, boierule!’’ de la lacul Tei, suficient însă pentru o afacere de familie, cu o producție mică

În rest, ele pot fi achiziționate de la târgurile din țară, unde domana Pîrvu este o prezență obișnuită. În această vară de exemplu, se va afla la Sinaia, unde va rămâne până spre toamnă. Este și mai răcoare, dar și mai mulți turiști, iar vânzările merg mai bine decât în Buucrești, spune Ramona Pîrvu.

Cel mai bine se vinde dulceața de cireșe amare, de nuci verzi, dar și cea de fragi, la fel ca și gama produselor fără zahăr.

CITEȘTE ȘI Noul trend al pieței: Șerbet și dulceață de cireșe amare de la Poiana Fermecată

Rețelele sunt proprii, inventate de cele trei doamne de la Poiana Fermecată.  În această perioadă, de vreo lună se tot lucrează cu fructele de sezon – se face duceață de căpșuni cu anason, duceață de trandafiri, de ceapă cu coacăze roșii, fără zahăr, dar și o pastă dulce de ardei iute fără zahăr, care poate fi servită la brânzeturi sau friptură de curcan.

- Reclamă -

Deși este un brand intrat pe piață în urmă cu doar câțiva ani, Poiana Fermecată și-a câștigat rapid faima și clienți fideli, datorită gustului deosebit al produselor ce ne duce cu gândul la copilărie, la borcanul cu dulceață sau șerbetul făcut de bunica. O afacere clădită cu suflet de trei femei din Burgea de Jos, o localitate din Argeș, situată în zona Munților Iezer – Păpușa.

- Reclamă -

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.