Elena Leaotă renunță la postul din MADR pentru un furnizor de input-uri

0
- Reclamă -

Elena Leaotă a renunțat, începând cu data de 1 aprilie, la funcția de  director general al Autorității Naționale Fitosanitare (ANF), organism coordonat de Ministerul Agriculturii, pentru cea de director de strategii în cadrul companiei Naturevo, după cum au anunțat reprezentanții furnizorului de input-uri.

‘’Suntem convinşi că prezenţa doamnei Leaotă ȋn echipa de management Naturevo va contribui la creşterea calităţii profesionale şi a serviciilor oferite partenerilor noştri din agricultură. Ȋn acelaşi timp, vom ȋmbunătăţi comunicarea cu toate segmentele participante la obţinerea producţiei agricole ȋn România’’, se arată într-un comunicat al Naturevo.

După ce a fost prezentă de mai multe ori la seminariile pentru fermieri organizate Naturevo, Elena Leaotă trece acum în echipa furnizorului de input-uri. Autoritatea Națională Fitosanitară (ANF) a fost înființată la începutul anului 2015 prin preluarea Laboratorului Central Fitosanitar, Agenției Naționale Fitosanitare din cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) și a unităților fitosanitare din cadrul direcțiilor pentru agricultură județene și a municipiului București, structuri desființate.

Autoritatea Națională Fitosanitară este autoritatea competentă de reglementare și control în domeniul fitosanitar, respectiv, al organizării și funcţionării sistemelor de protecţie a plantelor, de omologare, comercializare, utilizare, și control al calităţii produselor de protecţie a plantelor, al reziduurilor de pesticide în plante și produse vegetale, precum  și al utilizării durabile a pesticidelor.

Naturevo este o companie cu capital privat, integral românesc, înființată în anul 1999. Distribuitor național al input-urilor de bază pentru producția agricolă: know-how, semințe, produse pentru protecția plantelor, îngrășăminte pentru sol, fertilizanți foliari, bioregulatori etc.  Naturevo este primul distribuitor autorizat din România de produse pentru agricultura ecologică, certificat de Organismul de Certificare AustriaBioGarantie.

- Reclamă -

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.