Fermă de creșterea vacilor pentru deținuții din penitenciarul Timișoara

1
- Reclamă -

Penitenciarul Timișoara a anunțat amenajarea unei ferme pentru creșterea vacilor la Buziaș, în cadrul Secției Exterioare pe care o are în zonă.

Mișcarea duce la extinderea activității pentru deținuți și reduce cheltuielile cu mâncarea.

A fost lansată o licitație pentru găsirea unei firme care să ridice ferma în exploatația agricolă pe care închisoarea o deține, la care vor lucra persoanele private de libertate, scrie opiniatimisoarei.ro.

Vezi și Zebu-vaci domesticite încă de acum 6000 de ani

În fermă vor fi crescute 60 de vaci cu tot cu viței.

În proiect este prevăzută construirea unei hale de 1500 mp, compartimentată, prevăzută cu sisteme de furajare pentru animale și de curățare și depozitare în siguranță a dejecțiilor, bazine, platforme.

Laptele pe care îl vor da vacile va fi folosit la hrana deținuților, iar astfel penitenciarul va reduce cheltuielile cu masa acestora.

Valoarea estimată a contractului este de 6.119.120 lei fără TVA.

- Reclamă -

Firmele interesate își pot depune ofertele până în 27 iunie.

- Reclamă -

un comentariu

  1. […] Penitenciarul Timișoara a anunțat amenajarea unei ferme pentru creșterea vacilor la Buziaș, în cadrul Secției Exterioare pe care o are în zonă. Mișcarea duce la extinderea activității pentru deținuți și reduce cheltuielile cu mâncarea. A fost lansată o licitație pentru găsirea unei firme care să… Cititi mai multe aici: Fermă de creșterea vacilor pentru deținuții din penitenciarul Timișoara […]

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.