Fermierii ies din nou la protest – FOTO

0
- Reclamă -

Crescătorii de vaci vor protesta astăzi în fața sediului Guvernului pentru a atrage atenția autorităților române cu privire la situația dificilă în care se află sectorul zootehnic din România. Protestul este organizat de Federația Crescătorilor de Bovine din România (FCBR), care a anunțat de mai multă vreme vreme că va aduce la București fermieri din întreaga țară, dacă Ministerul Agriculturii nu va lua măsuri de sprijinire a crescătorilor de bovine, puternic afectați de criza laptelui.

După cum a anunțat președintele  FCBR, Claudiu Frânc, protestul va avea loc în fața Guvernului, începând cu ora 14.30 și va ține până la ora 18.00. Punctul de întălnire este în piața Izvor, unde urmează să se strângă în jur de 8.000 de fermieri din întreaga țară. După cum a declarat liderul FCBR, la protest și-au anunțat participarea, alături de văcari, și crescătorii de ovine (Federația Oierilor de Munte) și cei de porci (Asociația Crescătorilor de Porci), alte două sectoare care se află într-o situație dramatică.

protest1
23 martie 2016, protestul fermierilor

La mijlocul lunii decembrie, și oierii au ieșit în stradă, nemulțumiți de Legea vânătorii care le impunea să țină pe lângă stână un anumit număr de câini. Nu era însă singura lor nemulțumire, o lista mare de revendicări a fost transmisă autorităților. În ciuda promisiunilor acestora, nu s-au rezolvat prea multe dintre solicitări, chiar dacă au trecut câteva luni de atunci.

 

protest 23
23 martie 2016, protestul fermierilor
protest 22
23 martie 2016, protestul fermierilor
protest 16
23 martie 2016, protestul fermierilor
- Reclamă -

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.