Noua tendință în îngrijirea spațiilor verzi: folosirea de motocoase 100% ecologice

0
Motocoasa electrica din gama FSE STIHL
- Reclamă -

Din ce în ce mai mulți specialiști în amenajări încep să folosească utilaje electrice pentru îngrijirea ierbii. Deși clasicele motocoase pe benzină încă mai sunt la “modă”, o nouă gamă își face loc printre utilizatori, și anume motocoasele electrice. Atunci când aveți o curte de îngrijit și nu sunteți constrânși de autonomia utilajului, folosirea unei motocoase electrice reprezintă cea mai potrivită soluție pentru îngrijirea spațiilor verzi din jurul casei. Specialiștii germani au dezvoltat patru modele de motocoase electrice STIHL FSE 31, STIHL FSE 52STIHL FSE 60 și  STIHL FSE 71. Diferențele între cele patru modele sunt de putere.

Tehnologia a avansat atât de mult încât le-a permis inginerilor să conceapă modele electrice la fel de fiabile ca cele pe benzină.

5 motive pentru care să folosiți motocoase electrice pentru grădină

 

Motocoasa electrica din gama FSE de la STIHL
Motocoasa electrica din gama FSE de la STIHL
  1. Echipamentele electrice sunt mai puțin pretențioase de întreținut, mai ușor de folosit, mai ales pentru cei care au montate prize în afara casei și care nu vor sa petreacă mult timp cu pregătirea tehnică a utilajului.
  2. Motocoasele electrice FSE 31, FSE 52, FSE 60 sau FSE 71 de la STIHL au avantajul robusteții și puterii în utilizare, fiind ideale pentru cosirea unor suprafețe mai mici. Puterile lor variază între 245 W și 540 W.
  3. Motocoasele electrice din gama FSE de la STIHL sunt ideale pentru spațiile rezidențiale pentru că nu fac foarte mult zgomot, fiind mult mai silențioase decât utilajele cu motor pe benzină.
  4. Nivelul vibrațiilor la o motocoasă electrică FSE de la STIHL este de aproape două ori mai scăzut decât la unul pe benzină.
  5. Modelele de motocoase FSE STIHL sunt 100% ecologice, total nepoluante având grijă atât utilizator cât și de mediul înconjurător.
Mocoasa electrica din gama FSE de la STIHL
Mocoasa electrica din gama FSE de la STIHL

 

 

Oricum, înainte de a lua o hotărâre pentru achiziția unei motocoase consultați un specialist tehnic de la un dealer STIHL, care vă poate ajuta să luați cea mai potrivită decizie, în funcție de ce necesități aveți în grădină.

- Reclamă -

 

 

 

 

PUB: INCREDIBIL! Un super televizor curbat Samsung este redus pe eMAG cu 1500 RON.

Vezi acum pe eMAG

- Reclamă -

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.