Holde Agri Invest investiţii de 1,5 mil. euro la Călinești

0
- Reclamă -

Holde Agri Invest (s.b. HAI) a anunţat miercuri la Bursa de la Bucureşti că a iniţiat lucrări de modernizare şi extindere la silozul Călineşti, investiţii de 1,5 mil. euro. Compania românească exploatează terenuri agricole în Sudul țării şi produce cereale.

„Lucrările au ca obiectiv creşterea capacităţii de depozitare de la 10.000 tone la aproximativ 15.000 tone, precum şi o mai bună gestionare a acesteia, prin implementarea de automatizări şi adăugarea de echipamente pentru curăţarea mărfii înainte de depozitare. În aceeaşi incintă vor mai fi construite o platformă betonată de 4.000 mp şi o hală de 1.000 mp, ce vor servi drept bază de mecanizare pentru utilajele agricole ale companiei”, se arată în raportul publicat la BVB. Anterior, în luna mai 2021, Holde Agri Invest a anunţat că vrea să investească 62 mil. lei în extinderea suprafeţei exploatate şi modernizarea fermelor existente.

Vezi și Ioan Simion – 11,5 milioane de lei investiți în agricultură. O industrie din care aproape că se poate trăi

Compania a ajuns la o suprafaţă de aproximativ 10.000 de hectare, în contextul în care în 2020 a cumpărat Agromixt Buciumeni din Călăraşi, iar la începutul acestui an era în proces de finalizare a preluării unei ferme din Videle.

- Reclamă -

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.