Inițiativă – Poftim Brânza Românească

3

Brânza autohtonă are parte de o șansă în plus să fie cunoscută la nivel local. Carrefour a prezentat oficial cel mai nou program care sprijină producătorii locali, Poftim Brânza Românească.

 

Inițiativa, lansată încă din luna aprilie în format pilot în câteva magazine vine în sprijinul fermierilor români din numeroase regiuni ale țării pentru a aduce în atenția consumatorilor o selecție bogată de brânzeturi românești unice, maturate, fermentate și cu mucegai, toate create cu ingrediente locale de cea mai bună calitate, se arată într-un comunicat de presă al Carrefour România.

Fiecare sortiment de brânză din cadrul programului Poftim Brânza Românească oferă clienților o experiență senzorială unică prin diversitatea gusturilor și tradițiilor locale specifice, tradiții care poartă cu ele o parte din istoria și cultura României.

Canicula şi oscilaţiile de temperatură afectează lumea vegetală sub diferite forme

Expunerea produselor la raft beneficiază de un spațiu dedicat și semnalizat, amplificat prin materiale de comunicare care au ca scop valorificarea fiecărui produs din cadrul programului.

3 comentarii

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here