Lactate Brădet renunță la ideea de a construi o nouă fabrică

0
Sursa foto - agrointel.ro
- Reclamă -

Marius Badea, patronul Lactate Brădet, a anunțat pe Facebook că perioada pe care a stabilit-o pentru strângerea de fonduri pentru a demara construcția celei mai mari fabrici de prelucrare a laptelui, s-a încheiat fără a se putea aduna suma necesară. Drept urmare, toți cei care au alocat fonduri pentru acest proiect își vor primi banii înapoi.

‘’Mi-aș fi dorit ca proiectul acesta să găsească suficient capital,  pentru a-l putea realiza. Din păcate, suma subscrisă nu e suficientă pentru a porni la drum…În următoarele 30 de zile, toti cei care ați subscris pentru a deveni acționari, sunteți rugați să trimiteți un email la bradet@sprijina.ro pentru a solicita returnarea banilor. Returnarea se va face imediat fără niciun comision, direct din contul de garanție, în care au fost blocați bani dumneavoastră până în prezent’’, a prtecizat Marius Badea.

Patronul Lactate Brădet, Marius Badea, a anunțat în luna martie că pune la dispoziția românilor activele pe care la deține la Brădet, la fel și experiența sa pentru a crea o companie la care să participe toți cetățenii care doresc în vederea realizării celei mai mari fabrici de lactate a Produsului Românesc, inedita propunere făcând vâlvă printre internauți. La sfârșitul lunii martie, se strânse deja un miliard de lei.

CITEȘTE ȘI Lactate Brădet, un nou început

 

Între timp, a fost reluată producția și lvrarea de produse „Lactate Brădet”, iar patronul companiei speră să recupereze și pierderile pe care le-a suferit în perioada martie-aprilie 2016.

În ce privește sumele subscrise de cei catre au dorit să devină acționari la noua companie, Badea spune că sumele nerevendicate până la data de 1 August 2016 vor fi donate către Asociația Părinți Salvatori, care se ocupă de susținerea mai multor copilași diagnosticați cu paralizie cerebrală. Lactate Brădet în semn de solidaritate v-a dona în următoarele 12 luni aceeasi suma de bani lăsată acestei asociații.

- Reclamă -

Numele firmei din Brădet a fost pomenit la începutul acestui an de către ministrul Agriculturii Achim Irimescu în scandalul E-coli, provocând prejudicii enorme companiei argeșene.

- Reclamă -

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.