Marii traderi de cereale pășesc în România

1
export import cereale
export import cereale
- Reclamă -

Marii traderi de cereale pășesc în România. Andersons Inc. intenționează să deschidă o sucursală locală pentru comercializarea cerealelor și a semințelor de plante uleioase. Compania vrea să își înceapă activitatea pentru sezonul 2023. Potrivit unor surse, compania a început deja să închirieze sedii în România.

 

Demersul va extinde astfel recenta prezență a firmei Andersons pe plan internațional drept una dintre cele mai mari companii de comercializare a cerealelor din SUA. Anul trecut, compania a înființat o filială în Elveția și a angajat mai mulți foști agenți de la Ameropa.

Vezi și Fermierii sunt nemulţimiţi de contractele de achiziţie a cerealelor propuse de traderi

Cunoscuta firmă Louis Dreyfus Co. își începe și ea activitatea în această țară, șeful filialei sale ucrainene, Eugeny Didcenko urmând să conducă o firmă numită LDC Balkans, după cum afirmă persoane la curent cu problema. Aceleași persoane au mai adăugat că Louis Dreyfus are o serie de inițiative românești, asigurând totodată și transportul prin țară al cerealelor ucrainene.

România, una cele mai mari surse de cereale din Uniunea Europeană

Compania a înființat o filială în România anul trecut, după cum a confirmat pentru Bloomberg un purtător de cuvânt, care însă a refuzat să facă și alte comentarii. Un purtător de cuvânt de la Andersons nu a răspuns cererii de face un comentariu.

- Reclamă -

România este una dintre cele mai mari surse de cereale din Uniunea Europeană, cu mari producții de porumb, grâu și semințe de plante uleioase. În acest an, porturile sale au gestionat o cantitate suplimentară de cereale, având în vedere că Ucraina este silită să-și exporte unele produse agricole prin țările vecine, dată fiind invazia Rusiei.

- Reclamă -

un comentariu

  1. […] Marii traderi de cereale pășesc în România. Andersons Inc. intenționează să deschidă o sucursală locală pentru comercializarea cerealelor și a semințelor de plante uleioase. Compania vrea să își înceapă activitatea pentru sezonul 2023. Potrivit unor surse, compania a început deja să închirieze sedii în România.… Cititi mai multe aici: Marii traderi de cereale pășesc în România […]

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.