Martie, o lună de proteste. Costel Caraș pregătește un marș al fermierilor în București

0
- Reclamă -

După ce mai multe asociații de crescători de animale au tot anunțat proteste în București în luna martie, iată că acum Costel Caraș, un fermier cunoscut din Ilfov, devenit între timp politician, încearcă să mobilizeze agricultorii din întreaga țara și să-i pregătească pentru un marș de amploare în București, care ar urma să includă în traseu Ministerul Agriculturii, dar și Guvernul. Pentru doritori, Caraș, face și un mic îndrumar, cu lucruri bine de știut. Reluăm materialul publicat pe pagina de facebook a lui Costel Caraș:

PREGĂTIRE PROTEST
Pentru a fi un protest eficient trebuie să fim disciplinați și bine organizați. Este necesar ca fiecare participant să fie dotat cu:
1. Îmbrăcăminte și mai ales încălțăminte sport.
2. O sticlă de apa și câteva sandwich-uri (2-3)
3. Un fluier sau o goarnă sau o tobă sau o talangă etc. Oricum, toți trebuie să avem cîte un fluier.
4. Un lacăt cu cheie.
5. Câte 2-3 ouă protejate pe toate părțile într-un cofrag (să nu se spargă). Ouăle trebuie păstrate la căldură în perioada  07 martie – până la miting.
6. O sticlă de 1 litru cu lapte.
7. O pungă cu 1kg de grau.
8. O punga rezistenta cu 1 kg de bălegar.
9. O pereche de ochelari de soare.
10. Un fes (căciulă)

Este interzisă participarea la protest cu:
1. Băuturi alcoolice.
2. Briceag, cuțit etc.
3. Bâte, ciomege etc.
Vă rog pe toți, când dau semnalul, să vă puteți pregăti cu punctele 1-10 în 2 zile. Există posibilitatea să acționăm între 14 și 22 martie. Protestul va avea loc în fața Ministerului Agriculturii, urmat de un marș prin fața Guvernului, cu finalul protestului în fața Parlamentului. Vor fi patru grupuri de manifestanți. Intâlnirea manifestanților va fi în 4 locații diferite la intrarea în București. Acolo ne vom organiza și după organizare ne vom deplasa, în marș, până în fața Ministerului Agriculturii. Locurile de întîlnire, la intrările în București, le veți afla la timpul potrivit.
Marșul nostru va însuma, în total, 10-15 km. Rog pe cei care știu că au probleme de sănătate să-și facă bine socotelile.
TOTI PENTRU UNUL, UNUL PENTRU TOTI!

INSCRIERILE LA PROTEST PE FACEBOOK SAU PRIN SMS LA 0740491817 SAU 0740134954, MESAJ : PARTICIP – NUME SI PRENUME

- Reclamă -

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.