‘’Cea mai mare fabrică de lactate a Produsului Românesc’’, o creație a Facebook-ului

1
- Reclamă -

La câteva zile de la postarea pe pagina de facebook a Lactate Brădet a anunțului prin care patronul Marius Badea anunța că pune la dispoziția românilor activele pe care la deține la Brădet, la fel și experiența sa pentru a crea o companie la care să participe toți cetățenii care doresc în vederea realizării celei mai mari fabrici de lactate a Produsului Românesc, inedita propunere continuă să facă vâlvă printre internauți. Peste 15.000 de like-uri și peste 4.000 de share-uri în 3 zile, astfel „cea mai mare fabrică de lactate a Produsului Românesc’’, o creație a Facebook-ului.

“Vrem să folosim experiența noastră pentru a realiza o companie care să urmarească cu prioritate maximă interesele cetățeanului român. Eu pun la dispoziție, toate activele firmei noastre cu bune și rele, dvs celor care ne-ați susținut necondiționat. România a fost sărăcită în toți acești ani de tot ce a avut. Haideți să ne unim forțele cu toții și chiar să facem o companie a românilor de care să fie mândru fiecare, de la mic la mare, orice copil sau cetățean ce trăiește în România. O companie românească care să investească în casa ei, o companie care să producă pentru comunitatea ei produse sigure și sănătoase”, se arată în postarea pe facebook.

Marius Badea explică și de ce vrea să facă din Lactate Brădet un brand național.

“Nu știu dacă se poate, dar lansez o idee și vă rog să o analizați. Dumneavoastră ați făcut ,,lactatebradet” un brand cunoscut național. Eu cred că este normal ca acest nume foarte drag mie să vi-l dau dvs pentru că nu este meritul meu și el trebuie să se întoarcă la cei ce l-au creat cu adevărat. Haideți să facem un brand al românilor, un produs românesc pentru noi, să știm cu adevărat ce mâncăm, să știm cu adevărat că produsul are un preț corect și o calitate deosebită, să fim siguri că putem să-l dăm copiilor noștri și nimeni să nu-l mai poată contesta. Vrem din toată inima să împărțim cu dvs tot ce am realizat în acești 15 ani. Rog persoanele care au studii în domeniu să ne spună dacă se poate face, total transparent, ceea ce vă propun în rândurile de mai jos: Crearea unei companii la care să participe toți cetățenii care doresc, fiecare cu cât doresc. Eu personal vreau să mă implic cu voia dvs să realizăm cea mai mare fabrică de lactate a Produsului Românesc”.

Numele firmei din Brădet a fost pomenit de ministrul Agriculturii Achim Irimescu în scandalul E-coli, provocând prejudicii enorme companiei argeșene. Ulterior, autoritățile sanitar-veterinare au arătat că nu există nicio legătură între lotul de brânză proaspătă la care a fost depistată E-coli și bebelușii bolnavi.

- Reclamă -

un comentariu

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.