Metode inedite de a scăpa de muște

1

Pentru a scăpa muște și pentru a nu pune sănătatea familiei și animalelor de companie în pericol, îți propunem să apelezi la remedii naturiste.

Muștele nu suportă lavanda, astfel că poți pune prin cameră lumânări sau planta în sine pentru a scăpa de muște.

Castravetele este considerat respingător de către muște. Taie un castravete felii și așează-le prin cameră.

Scapă de muște, dar și de alte insecte, folosind ierburi aromatice precum menta sau busuiocul. Poți pune mai multe plante în casă sau poți folosi frunzele lor.

Poți tăia partea de sus a sticlei pe care să o pui invers în cealaltă parte rămasă. Muștele vor intra, dar nu vor mai ieși.

Fă o capcană pentru a scăpa de muște din 1-2 linguri miere, apă și săpun lichid. Amestecă-le și toarnă-le într-o sticlă.

Muștelor nu le place camforul. Folosește ulei de camfor sau tablete pe care le pui pe o suprafață caldă. Această metodă nu este indicată femeilor însărcinate.

Uleiul de eucalipt mai pune muștele pe fugă. Diluează-l cu apă și pulverizează prin locuință, în puncte strategice.

Pune 1-2 picături de oțet pe ochiul încins al aragazului. Muștelor nu le place mirosul, astfel că vor fi nevoie să părăsească incinta. Uleiul de dafin este alt ingredient de care ele fug. Îl poți dilua sau folosi ca atare picurând în diferite zone.

Scapă de muște și cu ajutorul vinului. Pune vin în mai multe recipiente, adaugă și săpun lichid. Ele sunt atrase de ce este fermentat și vor sfârși înecate.

O altă metodă este să tai o lămâie în jumătate și să o ornezi cu căței de usturoi. Pui lămâia în zonele unde sunt cele mai multe muște.

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here