Mihaela Neagu şi Mihail-Daniel Matache preiau fabrica de zahăr de la Luduş

2
creștere preț zahăr
- Reclamă -

Producătorul francez de zahăr Tereos a anunţat miercuri că doi investitori români vor prelua activităţile sale din România, pe care intenţiona să le închidă, transmite Reuters.

Cumpărătorii sunt Mihaela Neagu şi Mihail-Daniel Matache, doi investitori în sectorul de agri-food din România.

Tranzacţia ar urma să se finalizeze în cursul săptămânii următoare, a adăugat Tereos.

Citește și Fabrica de Zahăr Bod reia producţia

Grupul francez Tereos, al doilea mare producător de zahăr din lume în funcţie de volumul producţiei, a cumpărat fosta fabrică Zahărul Luduş (Mureş) în 2012 însă această unitate a înregistrat pierderi în fiecare an după 2014.

În luna februarie a anului trecut, Tereos a anunţat în mod oficial că a demarat consultările cu organizaţiile reprezentantive ale angajaţilor cu privire la posibila închidere a activităţilor sale din România. Afacerea Tereos din România avea 153 de angajaţi permanenţi la finalul anului 2021, dintr-un total de 15.000 pentru întregul grup.

- Reclamă -
- Reclamă -

2 comentarii

  1. […] Producătorul francez de zahăr Tereos a anunţat miercuri că doi investitori români vor prelua activităţile sale din România, pe care intenţiona să le închidă, transmite Reuters. Cumpărătorii sunt Mihaela Neagu şi Mihail-Daniel Matache, doi investitori în sectorul de agri-food din România. Tranzacţia ar urma să… Cititi mai multe aici: Mihaela Neagu şi Mihail-Daniel Matache preiau fabrica de zahăr de la Luduş […]

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.