Ministrul Agriculturii: au fost puse bazele unor proiecte majore de investiţii în domeniul zootehnic

0
- Reclamă -

Potenţialul uriaş al agriculturii româneşti a fost prezentat oficialilor şi reprezentanţilor celor mai puternice companii din Qatar şi Emiratele Arabe Unite şi au fost puse bazele unor proiecte majore de investiţii în domeniul zootehnic, privind dezvoltarea de abatoare pentru procesarea cărnii de ovine, construirea unei fabrici de procesare a laptelui praf, sau construirea unei fabrici de procesare legume şi materie primă pentru obţinerea condimentelor, susţine ministrul Agriculturii, Florin Barbu.

„Un nou drum pentru România prin dezvoltarea de proiecte pentru agricultură, zootehnie şi procesare. România are nevoie de investiţii în procesarea materiei prime pe care o obţin fermierii noştri! Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti şi vom echilibra balanţa comercială. Am prezentat potenţialul uriaş al agriculturii româneşti în cadrul întâlnirilor pe care le-am avut în ultimele două zile cu oficialii şi reprezentanţii celor mai puternice companii din Qatar şi Emiratele Arabe Unite.

În cadrul vizitei oficiale a delegaţiei Guvernului României, conduse de premierul Marcel Ciolacu, au fost puse bazele unor proiecte majore de investiţii în domeniul zootehnic, privind dezvoltarea de abatoare pentru procesarea cărnii de ovine, construirea unei fabrici de procesare a laptelui praf, precum şi construirea unei fabrici de procesare legume şi materie primă pentru obţinerea condimentelor. Toate acestea reprezintă rezultatul muncii unei echipe care îşi doreşte şi construieşte pentru viitor”, a scris joi seara ministrul Barbu pe pagina sa de Facebook.

Află care este calendarul după care românii plantează roșiile

Premierul Marcel Ciolacu a început marţi o vizită de lucru de două zile în Qatar, iar joi şi vineri se află în Emiratele Arabe Unite, un obiectiv important al acestor vizite fiind consolidarea componentei economice, cu accent pe atragerea investiţiilor.

- Reclamă -

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.