Parc auto de utilitare Fiat și IVECO de la 2800 de euro

1

Compania Pro Street Cars oferă întreprinzătorilor mici și mijlocii un parc auto de utilitare, dar și de autorisme second hand. Mașinile sunt achiziționate din România după ce au trecut toate testele de servicii impuse de companie. Compania este fondată din mai mulți specialiști în industria auto cu experiență vastă în autovehicule SH.

„Toate mașinile achiziționate de noi trec printr-o serie de teste de service, ne asigurăm că au numărul de km real la bord, în caz contrar nu achiziționăm. Putem la dispoziția clienților atunci când este cazul și soluții de finanțare, practic dacă  ai nevoie de mașini și de finanțare, noi le avem pe amândouă. Vii la noi cu o nevoie, pleci cu o mașină sau cu flotă auto funcțională” , declară Costin Perțe, director vânzări Pro Street Cars.

Dubițe, Fiat, Iveco și firigorifice

În parcul auto Pro Street Cars se află mașini de 3,5 tone, IVECO și Fiat SH cu kilometraj începând de la 150.000 km. Mașinile achiziționate la bucată au prețuri începând de la 2800+TVA și pot fi exploatate din ziua investiţiei.

Recomandăm maşinile utilitare atât afacerilor mici, cât şi posesorilor de parcuri auto.Maşinile pot fi vizionate la Parcul Auto din Prelungirea Ghencea București. Cei interesaţi pot suna la telefon 0722476024.

Compania PRO STREET CARS este parteneră cu o serie de companii de distribuţie cu parcuri auto semnificative.

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here