Peste 530 de companii din 24 de țări participă la ediția din acest an a Târgului Indagra

0

Peste 530 de companii din 24 de țări participă la ediția din acest an a Târgului Indagra 2017, cea mai importantă manifestare cu profil agricol, organizată anual în România. Numărul firmelor înscrise este în creștere cu peste 4% față de 2016, fiind așteptați totodată peste 66.000 de vizitatori.

Țările care și-au anunțat prezența la cel mai mare târg agricol din țară sunt cele recunoscute pentru puterea deținută pe piețele agrare mondiale: Austria, Belgia, Bulgaria, China, Cehia, Coreea de Sud, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Italia, Marea Britanie, Moldova, Olanda, Polonia, România, Serbia, Slovenia, Spania, Turcia, Ucraina, Ungaria. Indagra 2017 beneficiază de participarea oficială internațională a Franței și Turciei și de participări de grup din partea Greciei și Olandei.

Târgul reprezintă cel mai important eveniment românesc cu caracter agricol, numărul mare de expozanți, ofertele acestora și activitățile conexe din cadrul lui demonstrând potențialul și capacitatea producătorilor și distribuitorilor din domeniu, români și străini, de a aduce pe piață produse și echipamente moderne, în scopul de a crește performanțele și profitul în: cultura legumelor, fructelor și semințelor, creșterea animalelor, viticultură și vinificație.

De asemenea, în aceeași perioadă vor avea loc și alte două evenimente cu tematici complementare, respectiv Indagra Food — Târg internațional pentru industria alimentară și Expo Drink & Wine — Târg de vinuri, băuturi alcoolice și non-alcoolice.Târgul de agricultură este deschis la Romexpo, în perioada 25 — 28 octombrie 2017, între orele 10:00-18:00, iar în ultima zi, 29 octombrie 2017, între 10:00-16:00. Biletul de intrare pentru adulți și studenți este de 20 de lei/zi.Organizatorii mai precizează că ediția precedentă a Indagra a stabilit noi recorduri: 515 companii expozante din 22 de țări, o suprafață expozițională de 32.428 metri pătrați, 64.800 vizitatori, Pavilion Național al Franței, participări de grup din Italia, Olanda, Grecia și Turcia și un grad de internaționalizare de 32%.

Președintele României și ministrul Agriculturii participă la deschiderea oficială a târgului

Președintele României, Klaus Iohannis, și ministrul Agriculturii, Petre Daea, participă joi la deschiderea oficială a Târgului internațional de produse și echipamente din domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii și zootehniei – Indagra 2017. La deschiderea oficială a târgului de agricultură va fi present și președintele Camerei de Comerț și Industrie a României, Mihai Daraban.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here