Petre Daea va participa la reuniunea Consiliului Agricultură şi Pescuit, care se va desfăşura la Bruxelles

1
Petre Daea
- Reclamă -

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Petre Daea, va participa, luni, la reuniunea Consiliului Agricultură şi Pescuit, care se va desfăşura la Bruxelles, informează ministerul de resort.

 

Pe agenda discuţiilor se vor regăsi teme importante pentru producătorii agricoli din România, precum: situaţia pieţelor, bioeconomia, etichetarea mierii, directiva privind emisiile industriale, transportul animalelor.

În deschiderea întâlnirii, Preşedinţia suedeză va face o prezentare a programului său de lucru pentru semestrul în curs în domeniul agriculturii şi pescuitului.

Senatorul Trufin se laudă cu noua lege a laptelui

Oficialii europeni vor primi informaţii de la delegaţia germană cu privire la Forumul Global pentru Alimentaţie şi Agricultură, care s-a desfăşurat la Berlin, la data de 21 ianuarie 2023.

- Reclamă -
- Reclamă -

un comentariu

  1. […] Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Petre Daea, va participa, luni, la reuniunea Consiliului Agricultură şi Pescuit, care se va desfăşura la Bruxelles, informează ministerul de resort.   Pe agenda discuţiilor se vor regăsi teme importante pentru producătorii agricoli din România, precum: situaţia pieţelor, bioeconomia, etichetarea… Cititi mai multe aici: Petre Daea va participa la reuniunea Consiliului Agricultură şi Pescuit, care se va desfăşura la… […]

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.