Pomelo cu pesticide venit din China

1
- Reclamă -

SC Unifrutti Impex SRL a iniţiat retragerea de la comercializare şi rechemarea de la clienţi a unui lot de pomelo de provenienţă China, ca urmare a depăşirii valorilor admise de reziduuri de pesticide (Clorpirifos), se arată în două anunţuri postate pe site-ul Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA).

 

Produsele cu reziduuri de pesticide fac parte din lotul U89-17 şi au fost comercializate în perioada 7 februarie – 5 martie 2022 în reţelele retailerilor Profi şi Carrefour.

„Se recomandă persoanelor care deţin produse din lotul descris mai sus, achiziţionate în perioada 07.02.2022 – 05.03.2022, să nu le consume, ci să le distrugă sau să le returneze la magazin împreună cu bonul fiscal, până pe data de 21.03.2022, urmând să primească în schimb contravaloarea lor. Ne cerem scuze pentru inconvenienţele create”, menţionează societatea.

Chesnoiu: Tratamentul seminţelor cu neonicotinoide se face sub stricta supraveghere a ANF

- Reclamă -

un comentariu

  1. […] SC Unifrutti Impex SRL a iniţiat retragerea de la comercializare şi rechemarea de la clienţi a unui lot de pomelo de provenienţă China, ca urmare a depăşirii valorilor admise de reziduuri de pesticide (Clorpirifos), se arată în două anunţuri postate pe site-ul Autorităţii Naţionale Sanitare… Cititi mai multe aici: Pomelo cu pesticide venit din China […]

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.