Premierul Ciucă a discutat cu reprezentanții ciobanilor

2
- Reclamă -

Premierul Nicolae Ciucă i-a primit, marţi la Palatul Victoria, pe reprezentanţii Asociaţiei Profesionale a Ciobanilor, transmite Guvernul.

 

La întâlnire, împreună cu ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, au fost analizate oportunităţile generate de utilizarea fondurilor europene pentru crescătorii de ovine, precum şi soluţiile necesare pentru dezvoltarea acestui sector.

Premierul a subliniat că agricultura este un domeniu prioritar la nivelul Executivului, mai ales în contextul în care securitatea alimentară a ţării depinde în mare măsură de sprijinul acordat fermierilor de statul român, atât prin intermediul fondurilor europene, cât şi prin finanţările asigurate din bugetul naţional.

Fermierii au prezentat provocările cu care se confruntă, precum utilizarea păşunilor, procesarea produselor, genotiparea sau forţa de muncă, arată comunicatul de presă al Executivului.

Daea: Ciobanii au fost împinși de dorința de a se vedea la televizor

- Reclamă -
- Reclamă -

2 comentarii

  1. […] Premierul Nicolae Ciucă i-a primit, marţi la Palatul Victoria, pe reprezentanţii Asociaţiei Profesionale a Ciobanilor, transmite Guvernul.   La întâlnire, împreună cu ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, au fost analizate oportunităţile generate de utilizarea fondurilor europene pentru crescătorii de ovine, precum şi soluţiile necesare pentru dezvoltarea… Cititi mai multe aici: Premierul Ciucă a discutat cu reprezentanții ciobanilor […]

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.