Prețuri pentru mașinile de împrăștiat îngrășăminte

2

Pentru o producție agricolă mai bună este nevoie, de multe ori, de îngrășăminte. Astfel devine necesară o investiție în mașinile de împrăștiat îngrășăminte, care, în funcție de dotări și moduri și arii de folosire, au prețuri care pleacă de la cele formate din trei cifre și ajung chiar și la sume formate din cinci cifre.

 

Gaspardo Furbo
Gaspardo Furbo

Pentru început, mașinile de împrăștiat îngrășăminte Furbo produse de Gaspardo au prețuri ce pleacă de la 322 de euro, fără TVA. Seria de mașini de împrăștiat îngrășăminte Furbo cuprinde modele ce au cuplaj în trei puncte, categoria I, cu o lăţime maximă de împrăștiere a îngrășământului de 12 metri. De asemenea, au comandă dublă cu manetă, deschidere independentă şi închidere dreapta /stânga, precum și agitator cu 4 ventilatoare.

Seria Furbo cuprinde modelul 150, cu capacitate de stocare de 150 litri, cu un preț de 322 de euro fără TVA, modelul 200, cu 200 de litri, la un preț de 340 de euro fără TVA, și modelele 300, 400 și 500, ultimele având un preț de 532 euro fără TVA.

 

Angeloni SPT
Angeloni SPT

Mașina de împrăștiat îngrășăminte Angeloni SPT 300, cu capacitate de 300 de litri cu distribuitor cu un disc și lăţimea de împrăştiere cuprinsă între 5 şi 15 m costă 450 de euro, fără TVA.

 

Mașina de împrăștiat îngrășăminte chimice solide MIC 0.4 produsă de MAT Craiova are un preț de 809 euro fără TVA. Acest utilaj are o sarcină utilă de 200-600 kg și o masă de 164 kg Purtat. Capacitatea buncărului este de 450 de litri, iar lățimea de lucru este cuprinsă în intervalul 6 și 16 metri. Modelul nu are sistem de cântărire și lucrează în agregat cu tractor de minim 45 CP. Aparatul de împrăștiere este cu disc centrifugal acționat de la priza de putere a tractorului. Diametrul discului este de 532 milimetri și are șase palete pe disc.

MAT MIC 0.4
MAT MIC 0.4

2 comentarii

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here