Prima ediţie a târgului digital ExpoFerma

1
ferma

Prima ediţie a târgului digital ExpoFerma va avea loc în perioada 14 – 17 iunie 2021 pe o platformă online interactivă dedicată, realizată de către LiveExpo.ro, accesul publicului fiind gratuit.

 

„Sistemul informatic care stă la baza ExpoFerma va permite furnizorilor de produse şi servicii adresate fermierilor să obţină un nivel de interactivitate maxim cu profesioniştii în agricultură care vizitează online Expoferma. Live Expo a organizat, cu succes, anul trecut două saloane auto în format digital-interactiv: Salonul Auto GAS (12-15 octombrie 2020) şi Salonul Auto SUV&Crossover (27 noiembrie 2020)”, susţin organizatorii.

Platforma LiveExpo.ro permite o interacţiune foarte rapidă, accesibilă de pe orice dispozitiv digital (smartphone, tabletă, laptop, desktop).

În perioada imediat următoare, companiile din agribusiness vor primi o prezentare completă a sistemului de standuri digitale propus, a modului de interacţiune cu fermierii, a agendei evenimentului în toate cele patru zile de desfăşurare, precum şi conferinţelor tematice zilnice de pe scena principală a Expoferma. Întocmai ca la un târg de agricultură „clasic”.

„Sunt în măsură să îi anunţ pe decidenţii din companiile de agribusiness că acum au într-adevăr un instrument digital de organizare a târgurilor agricole care va da rezultate. Am studiat foarte atent soluţiile de platforme pentru evenimentele virtuale şi nu ne-am grăbit în această direcţie până când nu ne-am convins că beneficiile reale sunt acolo, atât pentru fermieri cât şi pentru expozanţi. Atât din perspectiva comercială cât şi a interactivităţii. LiveExpo.ro este compania alături de care mergem în această direcţie. Valoarea adăugată a unui târg digital de agricultură este, în acest moment, suficient de mare pentru a porni pe acest drum. Lead-ul, adică potenţialul client care intră în legătură cu furnizorul de produse şi servicii, este noua valută-forte a marketingului din agribusiness. Şi noi exact oferim. Vă aşteptăm alături de noi!”, a spus Vlad Macovei, fondatorul Agrointeligenţa.

2021 an capricios pentru roșiile românești

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here