Rachiul românesc reinterpretat de Alexandrion Group

4
by © Ciprian Vlăduț - www.cipane.com
- Reclamă -

Alexandrion Group a lansat pe piața românească o băutură alcoolică tradițională, distilată din struguri românești, numită Suman D41.

Reprezentanții companiei spun că este o reinterpetare a rachiului tradițional românesc. Acest produs aduce pe piață gustul tradițional al băuturilor locale, precum țuica, palinca și rachiul, respectând dorința multor consumatori.

„Suman D41 este un produs românesc realizat din struguri românești, tot produsul fiind construit pe baza unor valori și gusturi românești. Alexandrion Group introduce un produs premium, cu un gust mai elevat decât țuica dar cu o influență locală puternică la o tărie alcoolică de 41 de grade. Este un blend de soiuri: fetească regală și muscat ottonel, fermentat cu drojdii atent selecţionate de un specialist francez. După procesele de distilare, rectificare și filtrare s-a obținut primul distilat autentic local care poate fi folosit ca bază principală pentru cocktail-uri,” a declarat Marius Gogoașă, manager Exquisite Bar Solutions.

Citește și: Mustul – băutura miraculoasă pentru trup şi suflet

Conotația tradițională este definită de întreaga identitate a produsului, dincolo de gust și procesul de fabricare, numele face referire la portul tradițional românesc. Suman este lansat în anul centenar 2018.

Acest distilat făcut din struguri românești este gândit și folosit ca o bază pentru băuturile de tip cocktail.

Răzvan Vasile, CEO Alexandrion Trading a declarat că Suman D41 este o băutură pentru restaurante, prin care se urmărește promovarea gustului traditional într-o manieră mai subtilă.

- Reclamă -
- Reclamă -

4 comentarii

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.