Sartorom: interes redus pentru investiții în România

0
- Reclamă -

Compania Sartorom activează în domeniul aparatelor de laborator agricole şi a ajuns la o cifră de afaceri de circa 7,4 milioane de euro în 2015, cu cinci birouri zonale și 35 de angajați. Pe lângă sediul central de la București, Sartorom are birouri în principalele centre economice și universitare ale României: Timișoara, Cluj, Iași, Brașov și Craiova unde se desfășoară activități de consultanță tehnică și vânzări, iar la sediile din Timișoara și Iași se oferă și service, etalonări și verificări metrologice.

“Înființarea birourilor zonale, cu mai bine de 20 de ani în urmă, a constituit un moment important pentru companie. Această structură ne permite apropierea față de client și promptitudinea în deservirea sa. O altă piatră de hotar a fost lărgirea portofoliului de servicii cu etalonări și verificări metrologice în regim acreditat, respectiv autorizat. Marea realizare a ultimilor 5 ani este ridicarea sediului de firmă propriu din București, în care am investit peste un milion de euro”, a afirmat Carmen Bittenbinder, fondator Sartorom.

Citeşte pe AgroTeca.ro şi Dacia Dokker şi trei argumente pro

Pentru acest an, Sartorom și-a propus o cifră de afaceri, cel puțin la nivelul celei din 2016, în contextul în care și-a extins portofoliul de produse, o strategie de business concepută pentru a combate evoluția reținută a pieței românești în 2016, pe fondul unui ritm mai redus al investițiilor.

„Cifra de afaceri din 2015 este dificil, dar nu imposibil, de a fi atinsă și anul cesta, deoarece ea trebuie „curățată” de două proiecte mari, care au însumat peste un milion de euro împreună. Motorul nostru de creștere, agricultura, a pornit ca în fiecare an înainte de campanie și încet-încet încep să se cheltuie și bugetele din industrie. Una peste alta însă primul trimestru al anului în curs este marcat de o apetență investițională a pieței mai slabă decât a anului 2015’’, a precizat Bittenbinder.

Ziua porților deschise la sediul Sartorom

sartorom2

Sartorom este lider de piață în domeniul agricol, în care nu numai renumele aparatelor vândute este o forță tractoare a pieței, ci și serviciile conexe vânzării oferite de Sartorom prin laboratoarele proprii autorizate și acreditate, cum ar fi verificările metrologice ale umidometrelor pentru cereale. Pe lista clienților se numără firme mari din domeniu cum sunt grupurile Agricover, ADM, Cerealcom Dolj și Nidera.

- Reclamă -

In 9 iunie 2016, la sediul Sartorom, se lanseazăcu ocazia aniversării a 25 de ani de activitate sistemele de detecție metale de la firma Mesutronic (Germania) în România. De asemenea, se vor prezenta aparatele cu raze X de la firma OCS. Detectarea metalelor și a corpurilor străine sunt în prezent cerințe mandatorii în industria alimentară. Marile lanțuri de supermarketuri nu mai acceptă pe raft produse alimentare netestate. Tot în cadrul seminarului compania pune la dispoziție clienților din industria farmaceutică echipamente de serializare, obligatorii prin lege începând cu 1 martie 2019. Toate aceste noutăți vor fi prezentate în cadrul seminarului aniversar programat în 9 iunie în show-room-ul și sala de conferințe din București.

- Reclamă -

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.