Sesiunea de depunere a Strategiilor de Dezvoltare Locală (SDL) aferente Măsurii 19 – Dezvoltarea locală LEADER

0
bani, sprijin
bani, sprijin
- Reclamă -

Sesiunea de depunere a Strategiilor de Dezvoltare Locală (SDL) aferente Măsurii 19 – Dezvoltarea locală LEADER, din cadrul Programului Național de Dezvoltare Rurală 2014-2020 se va desfășura în intervalul 10 martie – 08 aprilie 2016, conform anunțului publicat de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

Măsura 19 – Dezvoltarea locală LEADER are o alocare financiară totală de 563.516.557 Euro.

Strategiile de Dezvoltare Locală sunt întocmite de Grupurile de Acțiune Locală (GAL) potențiale/existente, parteneriate privat-publice, în baza analizei nevoilor și priorităților specifice teritoriului acoperit de parteneriat.

Ghidul solicitantului pentru Participarea la Selecţia Strategiilor de Dezvoltare Locală este publicat pe pagina de internet a Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale și a Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale www.madr.ro și www.afir.info.

Primele 10 milioane de euro ajung la beneficiarii PNDR 2020

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) a continuat efectuarea primelor plăți pentru beneficiarii submăsurilor de finanțare din cadrul Programului Național de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020 (PNDR 2020) – iar prima tranșă de plată din fonduri europene nerambursabile alocate țării noastre prin intermediul PNDR 2020 a fost fpcută la sfârșitul lunii ianuarie 2016.

- Reclamă -

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale a avut în program în acea perioadă plăți către 225 de beneficiari ai Submăsurii (sM) 6.1 „Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri”. Valoarea totală nerambursabilă a plăților se ridică la aproximativ 6,9 milioane de euro. Aceste plăți se adaugă celor efectuate în prima tranșă către 124 de tineri fermieri, beneficiari ai sM 6.1, care au primit deja fonduri europene nerambursabile în valoare totală de 3,9 milioane de euro.

 

 

- Reclamă -

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.