Spălătorul cu presiune un must have pentru orice pasionat de motoare. Ce model să alegi?

0

Mai devreme sau mai târziu, aproape orice pasionat de mașini sau motociclete ajunge să aibă în dotare și un utilaj de spălare cu presiune. Și asta pentru că nimeni nu poate să îngrijească mai bine bijuteriile tehnice din dotare.

Mersul des la spălătorie este costisitor, însă poate dăuna și caroseriei. Pentru că oricât de eco ar fi spălarea, băieții care se ocupă nu acordă tot timpul atenție detaliilor. Necesitatea unui astfel de aparat nu mai este demult pusă sub semnul întrebării. Însă dacă ajungi în punctul în care trebuie să îți achiziționezi un spălător cu presiune, trebuie să știi că fiabilitatea și anduranța sunt calități pe care le poți obține doar cu o marcă puternică.

Dacă ai oferit atâta atenție în achiziția automobilului sau a motocicletei și ai preferat un brand puternic, același comportament ar trebui să regăsească și la cumpărarea utiliajelor de întreținere. Astfel, pentru nu avea niciun fel de emoții de-a lungul anilor de folosință, se poate opta pentru un utilaj marca STIHL, cum este modelul RE 130 Plus. Pe lângă puterea de spălare, aparatul este extrem de versatil,  putând livra o serie de operațiuni de curățare prin adaptarea unor accesorii suplimentare.

În cazul unui autovehicul, RE 130 Plus face față fără probleme, indiferent de gradul de murdărie și de suprafață. Însă, partea cea mai interesantă este că acest echipament poate fi folosit la toate operațiunile de curățare din jurului unei case, fie că vorbim de alei, terase, mobilier de exterior sau pur si simplu de fațade sau garduri. Spălătorul suportă o serie de accesorii cum sunt periile rotative anti-stropire pentru pentru suprafețe orizontalesau periile pentru suprafețe sensibile, cu lamele de cauciuc. Un alt element super inovativ și extrem de util pentru întreținerea unei case este setul de curățat pentru țevi și burlane. Practic, este vorba despre o extensie de furtun flexibilă, de 15 m, care are în capăt o duză pentru gestionarea jetului de apă.

Spălătorul cu presiune STIHL RE 130 Plus este poate cea mai potrivită alegere din piață, atunci când vine vorba lucrări de întreținere a unui autovehicul, fie că vorbim de mașină, SUV, motocicletă, dar și despre cele mai complexe operațiuni de curățare a spațiilor de jur împrejurul casei, indiferent de anotimp.

Utilajul poate fi achiziționat din orice magazin din rețeaua STIHL, la prețuri promoționale. Detalii despre cel mai apropiat dealer puteți găsi pe le link-ul https://www.stihl.ro/localizare-distribuitori.aspx.

 

Citește și STIHL aduce pe piață un robot de tuns iarbă IMow pentru suprafețe între 800 și 5000 m²

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here