TAGRO de la IRUM va fi promovat pe piețele externe

1

Directorul general al IRUM Reghin, Mircea Oltean, a anunţat că primul tractor românesc, conceput şi construit de inginerii societăţii, a cărui producţie de serie a demarat în urmă cu an, a început să fie promovat pe piaţa externă.

„Am avut succes cu acest tractor, ne bucurăm că am reuşit să intrăm bine pe piaţă. Sigur că mulţi dintre clienţii noştri, poate că fiind un produs românesc, au rămas din patriotism alături de noi, dar acesta are performanţe. Performanţele lui sunt de aşa natură încât poate fi aşezat lângă orice produs similar de la nivel mondial (…) După ce am reuşit să vindem mai multe unităţi ne-am dat seama că produsul este unul viabil, este în parametri şi de săptămâna trecută am început promovarea lui pe piaţa din Ungaria, mai ales că noi avem acolo toată infrastructura – un sediu propriu, angajaţi proprii şi sperăm să avem un succes şi în Ungaria”, a declarat, pentru Agerpres, Mircea Oltean.

Compania din Reghin, potrivit directorului general, nu a întrerupt activitatea pe perioada stării de urgenţă şi a luat măsuri de protecţie pentru prevenirea îmbolnăvirii angajaţilor, astfel încât aici producţia şi cercetarea au funcţionat în permanenţă.

Citește și: IRUM Reghin anunță trei noi tractoare de concepţie românească

IRUM Reghin a început anul trecut producţia de serie a primului tractor românesc, TAGRO, care a fost conceput şi construit de inginerii societăţii şi a fost lansat în toamna anului 2018 la INDAGRA.

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here